keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

"Kesädieetti"

Enpä olisi arvannut että minä, kermaa, voita, pastaa ja muita syntisiä herkkuja rakastava tekisin näin kesän kunniaksi remonttia ruokailutottomuksiini. Parisen kuukautta tässä on hurahtanut hiilareita vältellessä ja yllättävän kivuttomasti olen tähän järjestelyyn tottunut. Nyrkkisääntö on se, että viikolla pysytään ruodussa, mutta viikonloppuna saa halutessaan herkutella. Halutessaan ja halutessaan, ihan kuin en haluaisi?! ;) Kotipizzan kanatäytteinen Kotzone on uusin heikkouteni, nam!!

Kuten kuvista näkyy, lautaselta löytyy pääasiassa kasviksia/vihanneksia sekä kalaa, kanaa tai muuta lihaa. Myös täytetyt munakkaat ja marjaisat proteiinipirtelöt ovat selvästi tulleet jäädäkseen. Aamu ilman pirtelöä on suorastaan tuskallista ja munakas on luotettava iltapala. Suurin muutos ruokavalion muuttamisen ansiosta on se, etten ole enää niin hirveän turvoksissa ja pöhöttynyt hiilarien takia. Maitotuotteita ja viljatuotteita tulee syötyä tällä hetkellä varsin niukasti, enkä ole niitä oikeastaan kaivannutkaan. Protskupirtelöön toki lorautan maitoa ja laitan maitorahkaa koostumuksen parantamiseksi.

Tein eilen ensimmäistä kertaa jauhotonta pizzaa ja palaankin ohjeen kanssa pian asiaan. Se oli sen verran hyvää ja helppo tehdä, vaikka alkuun kovasti epäilin pohjan makua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!