lauantai 1. maaliskuuta 2014

KOTI ♥

Kevät tekee tulojaan ja sen kyllä huomaa. Tekee kokoajan mieli hankkia kaikkea vaaleaa ja raikasta. Koti alkaakin olla jo melko vaalea sävyiltään. Löytyy enimmäkseen valkoista ja vaaleanharmaata. Näiden lisäksi hieman mustaa ja turkoosia, johon en taida kyllästyä ikinä. Olen suunnitellut uuden nukkamaton hankintaa makkariin vanhan ja liian pienen matonkaistaleen tilalle. Uusi matto saisi olla pyöreä ja ehkäpä vaaleanharmaa, sellainen kauniin hohtava. Lehtikorikin kuulemma pitäisi saada, vaikka hävitän vanhat lehdet hyvin nopeasti. Nämä saavat ollakin vielä toistaiseksi vain ajatuksen tasolla. Viimeaikoina on hurjien suunnitelmien lisäksi kuitenkin tullut tehtyä kotiin muutamia pienempiä hankintoja:
 Valkoinen aalto-maljakko ei esittelyjä tarvinne.
Thaimaasta löysin ehkä hienoimmat lasinaluset ikinä! Kirkkaan muovin sisään on valettu valkoisia pieniä simpukoita, meritähtiä ja turkooseja lehtiä. Lasinalusia olisi ollut myynnissä vaikka millaisilla koristeilla. Valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä, mutta olen näihin erittäin tyytyväinen. :)
Valko-harmaat valopallerot ovat myös tuliainen reissusta, kuten myös alemman kuvan pieni buddha, joka majoittui vadille valkoisen hiekan ja kynttilöiden keskelle.
Kissatyynyjen sarja jatkuu! Tämä tyyny on niin karmea, että on jo melkein hieno. Hullu kissanainen on erittäin tyytyväinen löytöönsä. ;)
Miten pienestä ihminen voikaan ilahtua? Olin kaipaillut jääkaapin oveen muutamaa kivaa magneettia ja löysin nämä kaksi eräästä sisustusliikkeestä. Kissa-aihe ei yllätä varmaan enää ketään. Ei edes itseäni.

5 kommenttia:

 1. ihanaaaaa roinaaaaa oot löytäny!<3

  VastaaPoista
 2. ihanaaaaa roinaaaaa oot löytäny!<3

  VastaaPoista
 3. Oi ompas noi valopallot kivat! Itsekkin olen sellaisia pitkään himoinnut... :)

  VastaaPoista
 4. Thaimaan tuliaisena ostin ne superhalvalla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!