lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kana-halloumsalaatti

Tein vaihteeksi taas kanasalaattia kera kaikenmaailman höysteiden. Salaatissa pitää olla ehdottomasti ainakin rucolaa sekä halloum-juustoa. Myös marinoitu punasipuli on tullut jäädäkseen, se on vain niin pirun hyvää! Ja valmistuu helposti. Kulhoon kaadetaan tilkka vettä, punaviinietikkaa ja  pari ruokalusikallista sokeria. Sekoitellaan niin kauan, että sokeri liukenee nesteeseen ja nakataan sipulit sekaan. Mitä pidempään sipulit saavat marinoitua, sitä pehmeämpiä  ja paremman makuisia niistä tulee.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta! Itse olen joskus halloumia syönyt lisukkeena kesällä krillattuna kanan kanssa ja se on kyllä tosi suolaista... Voisi kyllä joskus kuitenkin kokeilla laittaa sitä salaattiin:)

    VastaaPoista
  2. Kokeileppas! Pieneksi pilkottuna ja salaattin sekoitettuna se ei maistu liian suolaiselta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!