sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hamburgare

Lauantaisin meillä on tapana tehdä jotain erityisen hyvää ruokaa. Tällä kertaa vuorossa olivat kotitekoiset hampurilaiset. Kuvat puhukoon puolestaan, mutta erityismainta on annettava itsetehdylle valkosipulimajoneesille sekä marinoidulle punasipulille. Majoneesin teko osoittautui niin helpoksi ja nopeaksi, että sitä tulee tehtyä ehdottomasti toistekin. NAM!

4 kommenttia:

  1. Huhhhuh miten hyvältä näyttää! :D

    VastaaPoista
  2. Ah :D Kannattaa kokeilla tehdä majoneesia itse, liian hyvvvvvväää!

    VastaaPoista
  3. Oij näyttääpä hyvältä! Haluatko kertoa majoneesisi reseptin? :)

    VastaaPoista
  4. http://www.ruokala.net/resepti/valkosipulimajoneesi-1

    Tehtiin se tämän ohjeen mukaan, valkosipulinkynsiä kannattaa laittaa kolmaskin, niin saa kunnolla makua ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!